Schrijven is schrappen

een overzicht van mijn diensten
Pers en tekst

Juist. U leest het goed. Schrijven is schrappen. De kunst van het schrijven is niet een lap tekst schrijven, maar om juist zo kort en bondig mogelijk te blijven. Ik kan u vertellen: dat is moeilijk. Zeker wanneer u uw product of dienst moet verkopen. Zoveel usp’s, zoveel kenmerken. Hoe kunt u dat nu samenvatten? Een frisse blik van buitenaf door uw tekstschrijver kan u goed doen.

 

Haal meer uit uw content!
Ga terug naar de essentie.

Schrijven is schrappen. Hetzelfde geldt voor journalistieke verhalen. Zoveel ruimte heb je over het algemeen niet. Wat doe je als je zoveel citaten hebt om uit te kiezen? Dan schrap je. Juist dan kom je tot de essentie van een verhaal of artikel. Van uitgebreide interviews tot kritische blogs en artikelen. Ik duik er graag in. Geen onderwerp te gek, geen onderwerp dat me niet interesseert. Veelzijdig. Flexibel en met hart voor journalistiek.

 

Wat kan ik u bieden op gebied van pers en tekst?
Afhangende van medium en het doel.

Giel Schuffelers van BusterRent

“Ik heb prima met Sjoukje samengewerkt aan ons persbericht voor BusterRent. Goede exposure en dus goede resultaten. Een aanrader.”

Specialiteiten

de juiste tekst zorgt dat uw boodschap goed overkomt

Creatieve schrijverij

Of u nu een korte reclame-tekst nodig hebt, een tekst voor een advertorial of juist goede klantcases wilt hebben of een technische productbeschrijving. U kunt bij mij terecht voor alle soorten teksten.

Lees verder

Public Relations

Elk persbericht dat ik in de afgelopen acht jaar heb verstuurd was minstens één publicatie waard. Mede dankzij een uitgebreid opgebouwd netwerk, kan ik u helpen om uw exposure in de (vak)media uit te breiden.

Lees verder

IT & Logistiek

Met ruim 8 jaar marketing ervaring in de IT hoek en de logistieke sector, kan ik de terminologie dromen. Ontelbare interviews met logistieke providers zorgen ervoor dat ik weet wat u beweegt.

Lees verder

Journalistiek en bloggen

Dat is waar mijn hart ligt. Of het nu gaat om een interessant interview voor een (vak)blad, een blog of een artikel, waar veel research voor nodig is.

Lees verder

SEO vriendelijke teksten

Waar wilt u op gevonden worden? Waar zoeken uw klanten op? Samen bekijken we hoe u beter vindbaar kunt worden.

Lees verder