Meer dan tekst alleen

Marketing, webdesign, fotografie en nog veel meer
Sjoukje Dijkstra

meer dan tekst alleen

Naast tekst en social media kunt u hier ook aankloppen voor marketingadvies, een nieuwe website, professionele fotografie of een mooi grafisch ontwerp. Geen opdracht is te groot, of wij nemen hem aan. Voor u handig, want u heeft te maken met één aanspreekpunt.

Sjoukje Dijkstra heeft de handen in een geslagen met Tangram Studio. Creatief, bevlogen en betrokken. Ontdek de specialiteiten en maak kennis met de mensen achter Tangram Studio.

Wilt u ons inschakelen?

Ontmoet het team

ontdek de specialiteiten
Hanneke de Wit

marketing

De drijvende kracht achter Tangram Studio is Hanneke de Wit. Grafisch ontwerper met een passie voor marketing en het creëren van merken en producten.

Nicole Kalkman-Brahim

webdesign

Nicole Kalkman studeerde samen met Hanneke af aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, in de richting grafisch ontwerp. Nicole werkt als zelfstandig grafisch ontwerper onder de naam i-nicole en versterkt Tangram Studio regelmatig bij grotere projecten.

Jan Pieter Kalkman

fotografie

Met zijn Nikon D7000 schiet Jan Pieter Kalkman de mooiste natuur- en macro-foto’s. Jan Pieter heeft een passie voor fotograferen en dat is terug te zien in zijn werk.