IT en Logistiek

terminologie vertalen naar een heldere tekst
IT en logistiek

Met ruim 8 jaar marketing ervaring in de IT hoek en de logistieke sector, kan ik de terminologie dromen. Ontelbare interviews met logistieke providers zorgen ervoor dat ik weet wat u beweegt. Een half woord is genoeg om uw boodschap te vertalen naar uw doelgroep.

Aantrekkelijk. Snel. Flexibel. Dat zijn kernwoorden die op mijn dienstverlening van toepassing zijn. Inlevend in de doelgroep: van persbericht tot klantcase, een brochure of een nieuwsbrief. Ook voor content management van uw social media kanalen kunt u bij mij terecht.

Journalistiek vaardig

Voor TTM.nl schreef ik de voorbeschouwing op het ITT-event Trimble. Recent mocht ik het ICT & Logistiek dossier vullen. Daarnaast schreef ik over BusterRent een artikel voor Bestelauto. In Supply Chain Magazine schreef ik als Ghost writer: Onderbuikgevoel kost 3PL’ers veel geld. Ook mocht ik voor Dynalogic een brochure reviewen en een persbericht schrijven: Eerste grensgemeente Nederland bezorgt paspoorten in Duitsland met Dynalogic.

Heeft u een goed verhaal? Ik kan het voor u vertellen. Heeft u een vakblad op het oog, waarin u gepubliceerd wilt worden? Klop gerust bij mij aan, en ik help u graag. Als storyteller, als ghost writer of als journalist.

Specialiteiten

de juiste tekst zorgt dat uw boodschap goed overkomt

Creatieve schrijverij

Of u nu een korte reclame-tekst nodig hebt, een tekst voor een advertorial of juist goede klantcases wilt hebben of een technische productbeschrijving. U kunt bij mij terecht voor alle soorten teksten.

Lees verder

Public Relations

Elk persbericht dat ik in de afgelopen acht jaar heb verstuurd was minstens één publicatie waard. Mede dankzij een uitgebreid opgebouwd netwerk, kan ik u helpen om uw exposure in de (vak)media uit te breiden.

Lees verder

IT & Logistiek

Met ruim 8 jaar marketing ervaring in de IT hoek en de logistieke sector, kan ik de terminologie dromen. Ontelbare interviews met logistieke providers zorgen ervoor dat ik weet wat u beweegt.

Lees verder

Journalistiek en bloggen

Dat is waar mijn hart ligt. Of het nu gaat om een interessant interview voor een (vak)blad, een blog of een artikel, waar veel research voor nodig is.

Lees verder

SEO vriendelijke teksten

Waar wilt u op gevonden worden? Waar zoeken uw klanten op? Samen bekijken we hoe u beter vindbaar kunt worden.

Lees verder