Social Media

een krachtige marketing tool
Social media

Social media heeft de toekomst

Toch kan het een niet zonder het ander. Ik geloof daarom in een geïntegreerde aanpak. Begin bij de basis. Is uw content op orde? Is het website seo vriendelijk en dynamisch? Hoe staat het met uw social media gebruik?

Kijk bij social media op maat en zie wat ik hierin voor u kan betekenen. Van een uitgebreide analyse tot workshops voor uw medewerkers. Veel kan. Weinig is onmogelijk.

 

Social media analyse

Uiteraard gaan we eerst samen bekijken welke social media er toe doen voor uw business. Hier rolt een advies uit, waarna ik u help met de implementatie van een plan van aanpak. Bijvoorbeeld door het geven van workshops om medewerkers te enthousiasmeren. Of het schrijven van guidelines. Ook neem ik met alle liefde uw social media account helemaal over, zodat u op dit gebied weer een zorg minder hebt.

 

Lees snel verder

Specialiteiten

de juiste tekst zorgt dat uw boodschap goed overkomt

Social Media op maat

Welk social media kanaal is voor u het belangrijkst? Wat is uw huidige social media policy? Waar ligt nu uw focus? Ik licht uw social media exposure door en bekijk hoe u meer uit uw social media kunt halen.

Lees verder

Advies

Wilt u het over een andere boeg gooien met uw content? Nieuwe seo vriendelijke websiteteksten? Een Persplan? Een andere social media aanpak? U kunt altijd bij mij aankloppen met uw vraag. Advies is gratis.

Lees verder

Training

U bent wel actief op social media, maar weet nog niet hoe u de diverse social media het beste kunt benutten voor uw business? Lees dan snel verder, want ik kan u en uw medewerkers coachen.

Lees verder