SEO vriendelijke teksten

waarop wilt u gevonden worden?
SEO vriendelijke teksten

Waar wilt u op gevonden worden?

Waar zoeken uw klanten op? Samen bekijken we hoe u beter vindbaar kunt worden. Schrijven is schrappen. Zeker voor het web. Hoe mooi uw verhaal ook. Het moet ook passend zijn. Klanten scrollen nu eenmaal niet graag. Dus liefst uw boodschap binnen het scherm. Uiteraard schrijf ik voor mensen, niet voor zoekmachines. Geen overkill aan zoekwoorden dus, maar een fijne leesbare en creatieve tekst.

Specialiteiten

de juiste tekst zorgt dat uw boodschap goed overkomt

Creatieve schrijverij

Of u nu een korte reclame-tekst nodig hebt, een tekst voor een advertorial of juist goede klantcases wilt hebben of een technische productbeschrijving. U kunt bij mij terecht voor alle soorten teksten.

Lees verder

Public Relations

Elk persbericht dat ik in de afgelopen acht jaar heb verstuurd was minstens één publicatie waard. Mede dankzij een uitgebreid opgebouwd netwerk, kan ik u helpen om uw exposure in de (vak)media uit te breiden.

Lees verder

IT & Logistiek

Met ruim 8 jaar marketing ervaring in de IT hoek en de logistieke sector, kan ik de terminologie dromen. Ontelbare interviews met logistieke providers zorgen ervoor dat ik weet wat u beweegt.

Lees verder

Journalistiek en bloggen

Dat is waar mijn hart ligt. Of het nu gaat om een interessant interview voor een (vak)blad, een blog of een artikel, waar veel research voor nodig is.

Lees verder

SEO vriendelijke teksten

Waar wilt u op gevonden worden? Waar zoeken uw klanten op? Samen bekijken we hoe u beter vindbaar kunt worden.

Lees verder