Eerste grensgemeente Nederland bezorgt paspoorten in Duitsland met Dynalogic

Eerste grensgemeente Nederland bezorgt paspoorten in Duitsland met Dynalogic

in opdracht van Dynalogic

De eerste bezorging van paspoorten van gemeente Venlo aan Nederlanders woonachtig in Duitsland, is een feit. Samen met logistieke partner Dynalogic zal gemeente Venlo voortaan de reisdocumenten thuisbezorgen aan Nederlanders die in het Duitse Ruhrgebied en de omgeving van Keulen wonen. “Zodoende komen we de Nederlandse burger in Duitsland tegemoet”, aldus Karsten Hakkenbroek van de gemeente Venlo.

 

Gemeente Venlo is niet alleen de eerste Limburgse gemeente die deze service biedt. Ook heeft Venlo hiermee de primeur binnen Nederland te pakken, als het aankomt op het bezorgen van reisdocumenten in Duitsland met Dynalogic. Venlo loopt hiermee vooruit op de andere grensgemeenten. Nederlanders die vanuit genoemde Duitse gebieden bij Venlo een paspoort aanvragen, hoeven zodoende maar een keer te komen. Alleen voor aanvraag van hun reisdocument.

Invloed

“We kozen voor Dynalogic, omdat deze partij echt met ons meedacht”, zegt Accountmanager RNI Hakkenbroek. “We zagen tevens dat er ook als overheid ruimte was om zelf onze invloed hierop uit te oefenen.” Manager Edwin Kersbergen van Dynalogic vult aan: “We zijn het avontuur aangegaan voor een bepaald gebied in Duitsland, omdat wij als een van de weinige partijen onze services ook in Duitsland kunnen bieden. Daarbij heeft meegespeeld dat we ook een Limburgs bedrijf zijn.”

Bekijk artikel