In Limburg beleven we meer

Provincie Limburg

Een tekst voor een animatie nodig?

Daarvoor draaien we onze hand niet om. Zie bijvoorbeeld deze animatie van Provincie Limburg. Sjoukje vertelt hoe deze opdracht tot stand kwam: “Provincie Limburg klopte bij mij aan met het volgende verzoek: Ze hadden een tekst nodig bij een animatie over de Provincie Limburg. Er stond al wat op papier, maar dat moest korter en vlotter (meer in spreektaal) geschreven worden. Aansprekend voor iedereen. Zo gezegd, zo gedaan. Om de tekst in de animatie te horen, zoals die mooi door ProXplain in elkaar gezet, is echt heel leuk. Ik ben dan ook bijzonder trots op het resultaat.”

In Limburg beleven we meer

Dat is de boodschap die moest worden overgedragen aan de kijker. De animatie is een aanvulling van een presentatie over wat de Provincie doet op het gebied van Toerisme en Recreatie. Dit investeringsprogramma komt voort uit het coalitie-akkoord van de Provincie Limburg en vat nauw samen wat de plannen zijn voor de toekomst.

Zoals u ziet, Uw tekstschrijver doet meer dan teksten alleen, en is ook nog eens reuze flexibel inzetbaar. Wilt u ook een mooie tekst? Advies over inzet van uw social media gebruik? Of gewoon super content voor uw website? Klop gerust aan!

Neem contact op