Het Zorg Initiatief, brochure ORTEC

Het Zorg Initiatief

Het Zorg Initiatief is een samenwerkingsverband tussen AFAS Software, De Heer Software, ORTEC en Performation.

Ontzorgen voor morgen

U wilt meer ‘handen aan het bed’ en tegelijkertijd bent u druk in de weer met de bezuinigingen en stelselwijzigingen. Hoe doet u dat?

Klop aan bij het Zorg Initiatief. Aangesloten partijen AFAS ERP Software, ORTEC, De Heer Software en Performation bieden een totaaloplossing voor uw processen van planning, registratie en administratie.

Het resultaat: efficiencywinst, die ten goede komt aan patiënt of cliënt. U bespaart zo niet alleen kosten, maar kunt ook toekomstgericht aan de slag.

Het Nieuwe Plannen

Wist u dat er in de zorg een efficiencywinst mogelijk is van tussen €1 mld en €2,8 mld? Alleen al door uw administratieve processen te optimaliseren, kunt u (als zorginstelling) winst boeken. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat u ‘anders gaat werken’ ofwel bereid bent het Nieuwe Plannen te omarmen en uw administratie te optimaliseren.

‘Anders werken’ is niet alleen nodig omdat het kosten bespaart; de noodzaak gaat veel verder dan dat. Zorginstellingen die de omslag niet maken, prijzen zichzelf uit de markt. Zij dreigen te worden aangetast in hun voortbestaan. Met krimpende budgetten moeten zorginstellingen evenveel, of liefst nog meer, kwaliteit leveren aan cliënten of patiënten. De overheid houdt de hand op de knip en organisaties moeten zich onder druk van de markt bezig gaan houden met zaken waar ze zich tot nu toe weinig mee bezig hoefden te houden. Ze moeten gaan opereren als ondernemingen, willen ze de boot niet missen.

Bekijk brochure