What's your story? | Sjoukje Dijkstra

 

In 2017 had ik het genoegen om weer heel veel verhalen op papier te zetten: persoonlijke verhalen, klant succes stories, maar ook korte artikelen, websiteteksten en nog veel meer. U was daarin mijn bron van inspiratie, en mijn leidraad.

 

Wat zijn er veel mooie samenwerkingen op gang gekomen in 2017. Daarvoor ben ik heel dankbaar. Zonder u ben ik namelijk nergens, terwijl ik op mijn beurt ook hoop dat ik u juist ergens breng: bij een mooi (journalistiek) product, een persbericht, een websitetekst, nieuwsbrief, of juist een leuk filmpje, een Linkedin pagina, en bergen interessante tweets! Dit alles met een boodschap, die bij u past. Een boodschap, die precies weergeeft wie u bent, en wat u doet! Dat wilt u toch ook? Zelf ben ik inmiddels twee jaar aan de slag als eigen ondernemer, en het smaakt naar meer. Ik heb nog zoveel meer te leren, te ontdekken, en wil nog verder groeien. Wie weet samen met u?

Ik wens u hele fijne feestdagen toe, en een gelukkig nieuw jaar.
What will your story be in 2018? Ik zie er naar uit om het te mogen vertellen.

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie

Sjoukje Dijkstra

Nuchter, sociaal, christelijk bewogen. Zomaar een paar woorden die op van toepassing zijn op Sjoukje. Na 4 zwangerschappen mama van 2. Sjoukje geniet van het leven en haar gezin. Hoewel, soms ook even niet... ;)

Sjoukje timmert hard aan de weg als freelance tekstschrijver, journalist en social media specialist. Daarnaast schrijft Sjoukje blogs voor Love2BeMama.com

Sjoukje op MAMA2BE.com

Recente berichten