Een brief aan alle Trump-haters geschreven door Sjoukje Dijkstra

capture-fbpost

Avaaz.org, u kent ze wel, die organisatie van de handtekeningen voor veelal het goede doel. Is het niet om paardenbloed, dan wel om een Moslim-ban, want zeg nou zelf. Dat heeft die president Trump niet handig aangepakt. Dus, die anti-Trump brief. Dikke prima. Alleen dat de hele wereld nu massaal over Trump heen valt, is op z’n zachtst gezegd eigenaardig. Hypocriet, so you will. Selectieve verontwaardiging, zeg ik. 

Waar zagen we dat ook al weer nog meer? (Oh ja… Daar hebben we hem weer: Selectieve verontwaardiging. Mooi begrip toch.)

Een beetje zoals het uitkomt dus.

How convenient…

Daarom mijn brief aan Avaaz.org en alle mensen die hem gedeeld en getekend hebben: Vooropgesteld, daar heb ik uiteraard niets op tegen, maar wellicht dat jullie dan ook ijverig actie kunnen ondernemen op onderstaande punten? Bijvoorbaat hartelijk dank voor het delen, lieve mensen!

4 of 5 miljoen shares halen we niet, maarruh aan de 10 moeten we toch wel komen 😉

Beste Avaaz. Ik teken uw brief niet!

Waarom niet? Ben ik een onmens? Nee, verre van dat.

Zolang Avaaz niet een soort gelijke brief doet uitgaan naar alle Europese leiders, die vluchtelingen letterlijk laten doodvriezen, teken ik niet.

Zolang Nederland nee zegt tegen het Kinderpardon, met de Partij van de Asocialen (PvdA) voorop. U weet wel, die minister die elke dag op de radio te horen is, waar hij een Nee tegen het kinderpardon goed praat door te zeggen dat we moeten kiezen voor elkaar. Die ja! Begint met een As en eindigt op scher. 

Zolang Avaaz zich niet druk maakt om de bijna 100,000 christenen die in 2016 vermoord werden, teken ik niet. 90.000 waren het er. Ach, peanuts.

Zolang jullie je niet druk maken over de Papoea’s die massaal afgeslacht worden door Indonesië…..

Zolang de maatstaf krom is en met twee maten wordt gemeten…… (christenen komen andersom de moslim landen nauwelijks in en kunnen daar niet normaal leven), teken ik niet.

De Israëli’s, een geval apart…

Israëli’s komen al jaren lang deze landen NIET binnen! En kunnen daardoor zelfs niet eens terug naar hun geboorteland, omdat wanneer zij eenmaal in Israël geweest zijn, zij deze landen NOOIT of te nimmer binnen mogen komen. Ook niet als zij er geboren zijn.

Ach, ja, wat maakt het uit?

Zolang Avaaz zich niet druk maakt om deze 16 islamitische landen die al tientallen jaren de toegang ontzeggen aan alle İsraëli’s en personen die in Israël geweest zijn, teken ik niet.

Deze landen zijn: Bangladesh, Brunei, Irak, Iran, Jemen, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Zes van die zestien landen zijn nu getroffen zijn door de Amerikaanse maatregel. Alleen Somalië hoort daar niet toe.

Jullie zijn enorm verontwaardigd over de weigering van toegang voor moslims. Echter, over al lang gebruikelijke weigeren van toegang aan Joden (want dat zit uiteraard achter het weigeren van Israëli’s en mensen die in Israël zijn geweest) door moslims hoor je jullie dus NOOIT.

Zolang petities als deze zo selectief en politiek correct zijn, dat ze bijna de neus uitkomen, teken ik NIET!

Bedankt voor uw aandacht.

 

 

 

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie

Sjoukje Dijkstra

Nuchter, sociaal, christelijk bewogen. Zomaar een paar woorden die op van toepassing zijn op Sjoukje. Na 4 zwangerschappen mama van 2. Sjoukje geniet van het leven en haar gezin. Hoewel, soms ook even niet... ;)

Sjoukje timmert hard aan de weg als freelance tekstschrijver, journalist en social media specialist. Daarnaast schrijft Sjoukje blogs voor Love2BeMama.com

Sjoukje op MAMA2BE.com

Recente berichten